Østaveien 15, Røykås

3 store flotte eneboliger i moderne stil fra Riis Bygg med egen sone i sokkeletasje med stue som har egen inngang og bad i tilknytning til stuen. Boligene ligger på populære Røykås som er ett av Lørenskog mest populære boligområder. Alle 3 husene vil få panoramautsikt ut over Lørenskog og sol fra morgen til kveld. To av de tre boligene er solgt!
  • Prisantydning: 12.900.000,-
  • Bruksareal: Ca 280 m²
  • Tomtestørrelse: Ca 600-710 m²
  • Leveransebeskrivelse: Last ned
  • Tegninger: Last ned

I Østaveien 15 på Røykås i Lørenskog bygger vi 3 store flotte boliger med panorama utsikt ut over Lørenskog. Østaveien og Vestaveien blir regnet som ett av de mest populære boligområdene i Lørenskog med kort veg til marka og kort veg både til Oslo og motorveg til Lillestrøm og Gardermoen. Planlagt byggestart 2019 med ferdigstillelse i 2019. Om man som kjøper kommer inn på ett tidlig stadium i byggeprosessen kan vi tilby at kunden gjør endringer av romløsninger, fliser, parkett, innredninger, elektro- og vvs-leveranse mv.

Boligen inneholder 3 stuer, hall, 3 bad, kjøkken, 3 – 4 soverom, vaskerom, bod, stort rom i kjeller på 17 m2 samt eget teknisk rom.

For visning og nærmere gjennomgang kontakt Riis Bygg AS v/Pål Sindre Amundsen på epost eller telefon 900 285 03.

A
B