Det har vært en fornøyelse å kjøpe hus av Riis Bygg. Etter snart 4 år i huset er vi veldig fornøyde, og har alltid opplevd å bli møtt med positiv serviceinnstilling hvis det har vært noe småtteri å pirke på (og det har ikke vært mange tilfeller av dette). I tillegg har unormalt hard slitasje som følge av aktive barn i hus gjerne også blitt fikset uoppfordret «i samme slengen» av vennlige håndverkere som har vært innom for å egentlig fikse noe annet. Slik overservice bidrar ytterligere til at vi sitter igjen med en udelt positiv boligkjøpsopplevelse. Anbefales!

Even Ødegården

Vi kjøpte et Riis-hus på Fjellhamar etter lang tids søken etter en bolig som passet oss. Vi ønsker å rose Riis Bygg, som vi opplever som svært profesjonell, god til å følge opp og løsningsorientert når det oppstår utfordringer. Huset virker å være i tipp topp stand og vi gleder oss til å feire vår første jul her. Så igjen – takk for veldig god oppfølging – ingen tvil om hvem vi kan anbefale videre ift. husbygger i området!

Elisabeth & Kristian Pedersen

Vi er kjempe fornøyde med både leveransen, hjelpen vi fikk innledningsvis med løsning og forslag til arkitektur/planløsning. I all hovedsak strålende mennesker/ressurser dere benytter både faglig og medmenneskelig. Tusen takk for Riis Bygg sitt bidrag til å gi oss et hjem som vil gi oss mange gode opplevelser, mye livsglede og en bolig som gir oss det vi ønsket oss når vi startet prosjektet.

Jeanette & Harald Sjetne

Lørenskog

Vi har vært kravstore i utformingen av drømmeboligen vår, men ingen utfordring har vært for stor for Riis Bygg. De har møtt våre forventninger på alle plan. Profesjonelle og seriøse, med kompetente arbeidere, samarbeidspartnere og leverandører. De har en gjennomført kvalitet i alle ledd. Vi er svært fornøyd med sluttproduktet. Vi anbefaler uten å nøle Riis Bygg til andre.

Åshild Forbord og Kåre A. Brustad

Da vi hadde bestemt oss for å bygge nytt hus var hele prosessen en veldig hyggelig opplevelse – fra første kontakt, gjennom planleggingsfasen og byggeprosessen. De er etterrettelige, og leverer bedre enn forventet i alle ledd. Vi anbefaler gjerne Riis Bygg til andre og ville gjort handelen med dem om igjen.

Anne-Grethe og Tore Lyse

Et flott hus med mange fine detaljer og gode kvaliteter ble satt opp innenfor tidsplanen uten at det var noe å klage på. (Det har det heller ikke vært i ettertid). Stor fleksibilitet som ikke forsinket prosessen. Riis Bygg bygger for deg etter egne ønsker og kan anbefales til alle. Står for det de lover.

Astrid og Erik Berg

Strømmen

Vi har barn med spesielle behov. Med Riis Bygg fikk vi hjelp til tilpasninger og løsninger underveis som gjorde at vi fikk et hus helt utfra våre ønsker. Småting, som det er med alt som er nytt i ettertid, har Riis Bygg rettet opp med én gang uten unødig masing. Anbefaler Riis Bygg på det sterkeste!

Eirk & Heidi Frøytlog

Vi er svært fornøyde med prosjektgjennomføringen av Riis Bygg. Godt ivaretatt, god kommunikasjon og flinke mennesker som ga oss en trygghet gjennom hele prosjektet. En trygghet det er sjeldent å finne i denne bransjen. Takket være Riis Bygg har vi i dag fått drømmehuset vårt, og vi kan derfor med glede anbefale dem til andre som ser etter herskapshus.

Familien Afzal

Huset er midt i blinken for oss, og selv etter mange år får vi hjelp av Riis Bygg til enkle ting som vi er opptatt av. Enten det bare er et telefonnummer eller til andre praktiske gjøremål. Ingen sure miner, bare positivt hele veien.

Geir Magne Tallaksen

Riis Bygg AS  er et meget profesjonelt firma. Vi kjøpte huset i 2009, og lurer vi på noe så får vi alltid raskt svar og god service. Huset er bare helt fantastisk å bo i. Vi er fornøyd med alt, både inne og ute.

Henriette og Olav Tyldum

Da jeg kom over et interessant prosjekt på Fjellhamar, sjekket jeg først Riis Bygg som utbygger. Mange flotte prospekter og gode referanser gjorde at jeg slo til. Det ble mitt beste valg noensinne. De er fantastisk flinke, samarbeidsvillige og har hardt arbeidende medarbeidere i hele organisasjonen gjennom hele byggeperioden. De leverer over forventning og er ferdig i god tid før avtalt overlevering. I tillegg følger de veldig godt opp i ettertid.

Jan G. Næss

Vi har kjøpt tre nye boliger, hvor Riis Bygg var den tredje. De er med god margin den desidert beste leverandøren vi har kjøpt av. Alt gikk etter timeplan, vi fikk inn våre egne ønsker, de leverte høy teknisk kvalitet og strøken finish, og huset ble levert så å si feilfritt. Noen få bagatellmessige ting ble fikset fort og greit. Vi hadde kjøpt av Riis Bygg igjen!

Karoline Brubæk og Stian Gihle

Fjellhamar

Vi flyttet inn i vårt Riis-hus nr. 2 for vel et år siden. Kvalitet, gjennomføring og ikke minst oppfølging har vært storartet! Hvem vet, kanskje blir det Riis-hus nr. 3 med tid og stunder.

Kristin og Erik

Vi har gjennom årene erfaring fra tidligere kjøp av brukt leilighet, og kjøp av både ny og brukt enebolig. Ved kjøp av hus fra Riis Bygg opplevde vi for første gang at våre forventinger ble overgått gjennom hele prosessen, fra kontrakt til overtagelse av nytt hus. Problemfritt! Nå, mer enn 7 år etter overtagelse, er vi like fornøyd. Vi anbefaler gjerne Riis Bygg til andre, nå har til og med nære familiemedlemmer bestilt eget nytt hus fra Riis Bygg!

Liv Kari og Ingar Bystrøm

Underveis i byggeperioden hadde vi noen ønsker om endringer, både små og noen litt større. Ingenting var umulig å løse for Riis Bygg. Er veldig fornøyd med oppfølging i hele prosjektet, de er gode sparringspartnere og seriøse hele veien.

May og Knut

Lørenskog

Vi kjøpte hus av Riis Bygg i 2009, og var veldig fornøyde med å flytte inn i et nytt helt ferdig hus og hage. Alt vi gjorde var å henge opp bildene våre. Selv lenge etter garantitiden (etter 5 år), foretok de forbedringer kostnadsfritt uten at vi hadde bedt om det. Etter 9 år i huset, kan vi trygt anbefale Riis Bygg

Mona og Arild Aspegren

Strømmen

Riis Bygg leverer alltid hva de lover til avtalt tid. De følger opp om små eller store ting skulle dukke opp og ordner det uten å stille spørsmål. Jeg vil velge Riis Bygg om jeg skulle bygge igjen.

Nazir Naimy

Strømmen

God oppfølging og service. Kunne ikke hatt en bedre eiendomsutvikler. Vi er kjempefornøyde med vårt kjøp av enebolig gjennom Riis Bygg. Kan sterkt anbefales.

Salma Haq

Vi kjøpte vårt første hus fra Riis Bygg i 2012. Høy kvalitet, profesjonalitet og trygghet er ord som representerte hele prosessen. Etter 2 år i Oslo i leilighet, kjøpte vi i 2016 vårt andre hus av Riis Bygg, basert på tidligere svært gode erfaringer med firmaet, og flyttet inn våren 2017. Kan anbefale Riis Bygg til alle som er ute på nyboligmarkedet.

Thomas og Anne

Vi ble anbefalt å ta kontakt med Riis Bygg da vi igjen vurderte å bygge oss et nytt hus. Denne prosessen ble slik vi håpet på. Proff oppfølging under hele byggingen, og ikke minst fantastisk oppfølging av Svein Erik Talbakk under og etter ferdigstilling av huset. Føler virkelig vi har fått huset vi drømte om. Anbefaler gjerne Riis Bygg til andre som ønsker seg en ny enebolig.

Toril og Erik Kokkim

Rælingen
A
B