Vestaveien 20 B, Røykås

Stor eksklusiv enebolig i klassisk Riis Bygg stil planlegges oppført i Vestaveien 20 B på Røykås i Lørenskog kommune med marka rett utenfor.
  • Prisantydning: 13.200.000,-
  • Bruksareal: ca 240 m²
  • Tomtestørrelse: 1009 m²

I Vestaveien 20 B har vi planlagt å bygge en stor bolig i klassisk Riis Bygg stil. Boligen får en utrolig fin beliggenhet langs populære Vestaveien med stue og kjøkken ut mot marka i vest. Dette er en utrolig flott beliggenhet. Østaveien og Vestaveien blir regnet som ett av de mest populære boligområdene i Lørenskog med kort veg til marka og kort veg både til Oslo og motorveg til Lillestrøm og Gardermoen. Vi har byggetillatelse og planlagt byggestart er 2019 med ferdigstillelse i 2019/2020.

Da vi ikke har startet bygging enda er det her mulighet for å gjøre tilpasninger på husets størrelse og innhold i tillegg endringer av fliser, parkett, innredninger, elektro- og vvs-leveranse mv.

Boligen inneholder 2 stuer, 4 soverom hvorav ett av soverommene har eget stort garderoberom i tilknytning til hovedsoverommet, 2 bad, vaskerom, stort kjøkken med plass for stor spisebord.

For visning og nærmere gjennomgang kontakt Riis Bygg AS v/Pål Sindre Amundsen på epost eller telefon 900 285 03.

 

Illustrasjonsbilder

A
B