Hvitmalt til over 8 mill.

De er populære og ligger i det høyere prissjiket for eneboliger på Romerike.
15.03.09

Lokal utbygger har suksess med luksusboliger.

54 eneboliger er solgt i prisklassen over 4,5 millioner kroner i Skedsmo og Lørenskog i løpet av det siste året. Og en lokal utbygger bidrar stort i statistikken med sine herskapelige hus.

Merkevare

De er populære og ligger i det høyere prissjiket for eneboliger på Romerike. Ikke alle helt like, men hvite er de, formen symmetrisk og alle med et herskapelig preg. I løpet av snart sju år har Riis Bygg AS bygget nærmere 60 slike boliger på Nedre Romerike, og flere blir det. Firmaet bygger kun på egne tomter, og de siste fem åra har de kun konsentrert seg om det som nærmest har blitt en merkevare. – Er stadig på utkikk etter tomter, gjerne tilsvarende denne, sier Pål Sindre Amundsen i Riis bygg AS.

Slektninger

Sammen med Petter Andre Aure i Aktiv Eiendomsmegling står han i Lindeveien 9 på Kjenn. Et eldre hus skal rives og nytt bygges. Salgsplakaten ved innkjørselen viser planen videre. Nok et hvitmalt herskapelig hus skal se dagens lys, og det med en prisantydning på 8,49 millioner kroner. At det planlagte huset har mange «slektninger» på Nedre Romerike er ikke vanskelig å se, men det er ingen tvilling. Størrelsen varierer, og utforming tilpasses hver enkelt tomt og område.

RB.no, 15.03.09

Les hele artikkelen hos Romerikes Blad her.