Dette sier våre kunder

Over 200 familier har fått sin boligdrøm oppfylt i et Riis-hus.
Her kan du lese hvordan noen av dem opplever drømmen.

 

Det har vært en fornøyelse. Positiv serviceinnstilling, hvor slitasje i tillegg har blitt fikset uoppfordret. Slik overservice bidrar til at vi sitter igjen med en udelt positiv boligkjøpsopplevelse. Anbefales!

Even Ødegården

Vi ønsker å rose Riis Bygg, som vi opplever som svært profesjonell, god til å følge opp og løsningsorientert når det oppstår utfordringer. Huset virker å være i tipp topp stand og vi gleder oss til å feire vår første jul her.

Elisabeth & Kristian Pedersen

Vi er kjempefornøyde. Strålende mennesker både faglig og medmenneskelig. Tusen takk for bidraget til å gi oss et hjem som vil gi oss mange gode opplevelser og mye livsglede.

Jeanette & Harald Sjetne

Ingen utfordring har vært for stor. De har møtt våre forventninger på alle plan. Profesjonelle og seriøse, med kompetente arbeidere, samarbeidspartnere og leverandører. Kvalitet i alle ledd.

Åshild Forbord & Kåre A. Brustad

Hele prosessen var en veldig hyggelig opplevelse – fra første kontakt, gjennom planleggingsfasen og byggeprosessen. De er etterrettelige, og leverer bedre enn forventet i alle ledd. Vi anbefaler gjerne Riis Bygg.

Anne-Grethe & Tore Lyse

Et flott hus med mange fine detaljer og kvaliteter ble satt opp innenfor tidsplanen uten noe å klage på. Stor fleksibilitet som ikke forsinket prosessen. De bygger etter dine ønsker og står for det de lover.

Astrid & Erik Berg

Vi har barn med spesielle behov. Med Riis Bygg fikk vi hjelp til tilpasninger og løsninger underveis som gjorde at vi fikk et hus helt utfra våre ønsker. Anbefaler Riis Bygg på det sterkeste!

Eirk & Heidi Frøytlog

Godt ivaretatt, god kommunikasjon og flinke mennesker som ga oss en trygghet gjennom hele prosjektet. En trygghet det er sjeldent å finne i denne bransjen. Takket være Riis Bygg har vi i dag fått drømmehuset vårt.

Familien Afzal

Huset er midt i blinken for oss, og selv etter mange år får vi hjelp av Riis Bygg til enkle ting. Enten det bare er et telefonnummer eller til andre praktiske gjøremål. Ingen sure miner, bare positivt hele veien.

Geir Magne Tallaksen

Riis Bygg AS  er et meget profesjonelt firma. Vi kjøpte huset i 2009, og lurer vi på noe så får vi alltid raskt svar og god service. Huset er bare helt fantastisk å bo i. Vi er fornøyd med alt, både inne og ute.

Henriette & Olav Tyldum

De er fantastisk flinke, samarbeidsvillige og hardtarbeidende gjennom hele byggeperioden. De leverer over forventning og er ferdig i god tid før avtalt overlevering. I tillegg følger de veldig godt opp i ettertid.

Jan G. Næss

Riis Bygg er med god margin den desidert beste leverandøren vi har kjøpt av. Alt gikk etter timeplan, vi fikk inn våre egne ønsker, de leverte høy teknisk kvalitet og strøken finish, og huset ble levert så å si feilfritt.

Karoline Brubæk & Stian Gihle

Vi flyttet inn i vårt Riis-hus nr. 2 for vel et år siden. Kvalitet, gjennomføring og ikke minst oppfølging har vært storartet! Hvem vet, kanskje blir det Riis-hus nr. 3 med tid og stunder.

Kristin & Erik

Ved kjøp av hus fra Riis Bygg opplevde vi for første gang at våre forventinger ble overgått gjennom hele prosessen, fra kontrakt til overtagelse av nytt hus. Problemfritt!

Liv Kari & Ingar Bystrøm

Underveis i byggingen hadde vi noen endringer, både små og litt større. Ingenting var umulig å løse for Riis Bygg. Veldig fornøyd med oppfølging i hele prosjektet, de er gode sparringspartnere og seriøse hele veien.

May & Knut

Vi var veldig fornøyde med å flytte inn i et nytt, ferdig hus. Selv lenge etter garantitiden (etter 5 år), foretok de forbedringer kostnadsfritt uten at vi hadde bedt om det. Etter 9 år i huset, kan vi trygt anbefale Riis Bygg

Mona & Arild Aspegren

Riis Bygg leverer alltid hva de lover til avtalt tid. De følger opp om små eller store ting skulle dukke opp og ordner det uten å stille spørsmål. Jeg vil velge Riis Bygg om jeg skulle bygge igjen.

Nazir Naimy

God oppfølging og service. Kunne ikke hatt en bedre eiendomsutvikler. Vi er kjempefornøyde med vårt kjøp av enebolig gjennom Riis Bygg. Kan sterkt anbefales.

Salma Haq

Høy kvalitet, profesjonalitet og trygghet er ord som representerte hele prosessen. I 2016 kjøpte vi vårt andre hus av Riis Bygg. Kan anbefale Riis Bygg til alle som er ute på nyboligmarkedet.

Thomas & Anne

Proff oppfølging under hele byggingen, og ikke minst fantastisk oppfølging av Svein Erik Talbakk under og etter ferdigstilling av huset. Føler virkelig vi har fått huset vi drømte om.

Toril & Erik Kokkim

A
B