Oppnå boligdrømmen på Smestadkollen

Flere store, eksklusive eneboliger i klassisk Riis Bygg-stil planlegges oppført på Smestadkollen.
08.07.19

På Smestadkollen ved Hektneråsen i Rælingen får du virkelig det beste av to verdener. Med kort avstand til Lillestrøm sentrum, og med Østmarka som nabo, ligger de solrike tomtene idyllisk til med flott utsikt.

Området er perfekt for barnefamilier, hvor du har umiddelbar nærhet til nyere barneskole med flotte lekeområder som er kjent for sitt gode miljø. Det skal etableres gangvei fra feltet og ny undergang under Nedre Rælingsvei slik at barna raskt og trygt kommer seg til og fra skolen. For de aller minste er det tre barnehager innen få minutter gange.

Hele området grenser til Østmarka, med fine tur- og fritidsmuligheter året rundt. Det er ingen tvil om at beliggenheten er fantastisk, og at man her kan oppnå boligdrømmen i et hus fra Riis Bygg på Smestadkollen.

Kontakt oss for mer informasjon om tomtene på Smestadkollen, og la deg inspirere av våre referanseboliger her.